Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Säkrar smajlet

Tiden går fort mellan tandläkarbesöken och jag blev förvånad när de ringde förra veckan och sa att det var dags att boka en ny tid. Redan dagen efter fick jag en tid. Jag som hade slarvat med tandtråden den senaste tiden. Det var bara att erkänna slarvet och lova att förbättra sig. Hon nämnde något om eventuella hål vilket fick mig att beställa flourskölj det första jag gjorde när jag kom hem. Dentan, ett säkert och bra alternativ tycker jag då tandläkaren rekommenderar det. Jag har inga problemtänder, men jag vill att det ska förbli så om det går att styra. Nu blir det två besök om året för bananplack. Hon tyckte även att jag borde ta flourskölj vid lunchtid, men att stå på jobbet och skölja med flour ger lite flashbacks till flourtanten i skolan. Kanske kan jag övertala kollegorna att vi ska börja med det. I sådana här lägen är det skönt att inte behöva tänka på kostnader som annars brukar vara väl förknippat med tandläkarbesök.
 
För några år sedan tecknade jag tandvårdsförsäkring. Jag är inte en sådan som slarvar med tandläkarbesöken och har inget extrasparande ifall det skulle bli stora kostnader gällande tänderna. Många omkring mig pratade om dyra tandläkarbesök och det fick mig att tänka efter lite extra. Precis som med andra försäkringar tycker jag det känns självklart att betala en månadskostnad och slippa oroa mig för överraskande stora fakturer efter tandläkarbesök. Det känns som att det jämnar ut sig i slutändan. Jag har tecknat min försäkring via Folktandvården men det finns andra alternativ också, som till exempel Allras tandvårdsförsäkring
 
Har ni tandvårdsförsäkring?
 
 
 
 
Bildresultat för tandläkare
Bildkälla: Doktorn.com


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam