Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

If you moust you moust

Jag har gjort ett tappert försök att fila och måla naglarna själv då jag tröttnade på utväxten som börjat bli. Det är kul med långa naglar, även om det vissa lägen försvårar en del saker. Att plocka upp en pärla till exempel kräver en viss teknik, eller att pilla bort lappar. Bara det att skriva med penna krävde att nytt grepp. Det fungerar i de flesta fall i vardag och på jobbet så jag lär nog fortsätta med akryl ett tag till. 
 
Det närmar sig vår och jag känner att färgglada naglar är helt rätt. Jag har målat med OPI:s lack If you moust you moust. En rosa färgchock. OPI:s nagellack är lite dyrare men så värt det! De torkar snabbt och håller längre än många andra lack. Perfekt för sådana som mig som inte orkar vänta på att lacket ska torka och som inte vill måla naglarna varje dag. Det skulle vara kul att uppdatera med nya färger, men med rött, rosa och blått kommer man långt.
 
Vilket är ert favoritlack?
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam