Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nya naglar med klös

Jag har pratat om att jag gärna velat fixa naglarna men aldrig tagit tag i det. Trött på att naglarna går av och att lacket snabbt slits bort. Michael snappa upp det och bestämde sig för att ge mig det i årspresent. På grund av sjukdom och förhinder har det dragit ut på tiden. Idag blev det äntligen av. Jag är så nöjd! Valde en neutral design nu första gången. Underbart att slippa behöva tänka på att fixa naglarna. Det ska bli spännande att se hur det går med naglarna på jobbet imorgon då jag sitter och skriver på tangentbordet hela dagarna. 

 

Egentid med ny bok

Trots en dålig start på dagen, klockan 02 då Alexis tyckte det var morgon och 07 då det faktiskt var morgon, blev det en promenad till stan i det soliga vädret. Vi shoppade kläder till dottern och passade på att luncha. Nu sover hon gott i vagnen och jag passar på att läsa ur min nya bok, "Sy! Från hood till skjortklänning" av Jenny Hellström. Njuter av choklad och en kopp kaffe, som jag tydligen blivit smått beroende av. Jag som aldrig skulle bli beroende av kaffe, suck! Någon mer som är kaffeberoende? Mysigt i musdräkt

Direkt när jag fick veta att det skulle bli en liten Alice som skulle bli Alexis nya kusin plockade jag fram det söta mustyget och sydde en sparkdräkt i storlek 56. Eftersom jag själv tyckte att det var smidigt med knäppning i grenen modifierade jag mönstret så att det blev som jag ville. Första flickan i släkten, utöver Alexis, vilket är perfekt då jag har massor med tyger hemma som jag kan använda. Något säger mig att jag inte kommer kunna låta bli att sy något mer till henne.
 
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam