Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Uppdatering från verkligheten

God jul kära läsare!
 
Mycket har hänt sedan senaste inlägget. En förhoppning om nya krafttag slutade med total bloggtorka. Nu när jag sitter här framför datorn, med dottern hos mormor och bonusmorfar samt sambo på jobbet, kändes det dags att uppdatera er om läget.
 
I maj fick vi reda på att jag var gravid och det blev en del omställningar med gravidillamående, trötthet och en busig treåring att ta hand om samtidigt. Det visade sig efter lite tester att det vara en liten lillebror i magen. Dottern var väldigt glad och sa tidigt att "det är min bebis, om du vill ha en bebis får du skaffa dig en egen".
 
Jag har nu gått hem från jobbet och beräknat förlossningsdatum är 21 januari. Även om det kommer bli en hel del tid hemma misstänker jag att tiden framför datorn kommer vara minimal. Jag hoppas på att hinna sy lite ändå, men i början kommer det nog bli svårt att få tid för det med.
 
Julen har firats med mycket mat och kärlek. Vi gjorde vår årliga "turné" med fyra julfiranden i fyra städer på fyra dagar. Det kan låta stressigt men jag tyckte att det var väldigt lugnt. Mycket god mat, gott godis och trevligt sällskap. Önskar bara avstånden inte var så stora, men det kunde har varit värre. Nackdelen är väl den ökade risken av att bli sjuk. Jag lyckades få med mig några förkylningsbaciller hem, men jag är på bättringsvägen nu.
 
Har ni haft en god jul?
 
 
 
 
 
Några plagg jag sytt:
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Senaste inläggen

Reklam