Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Önskelistan

47 dagar kvar till min födelsedag då jag blir 29 år. Precis som förra året trodde jag att en önskelista inte skulle behövas, men det visade sig att jag inte skulle komma undan så lätt. Eftersom jag har ganska spridda intressen (sy, blommor, inredning) ser önskelistan lika spridd ut.
 
Tangentbord står på önskelistan då mitt tangentbord är gammalt och något kladd gör att knapparna "v" och "alt" inte fungerar som de ska. Ni kan nog förstå min frustration när jag ska klippa och klistra med snabbkommandon.
 
När det kommer till sömnad står såklart en overlock högt på listan men bara av att försöka förstå skillnad mellan alla sorters maskiner och märken gör mig yr samt att priserna gör att jag inte skriver med den på listan. En provdocka vore kul om jag ska ge mig på fler kreationer till mig själv, gärna av det lite svårare slaget då mönster sällan är anpassade efter min kropp.
 
Nästa år kommer jag att satsa på att få i ordning rabatten utomhus varför ett presentkort på Plantagen vore till stor hjälp. Jag har redan planterat några lökar men planerar att odla fröer till våren. Då jag börjar på noll kommer det behövas en del saker, som jord, fröer, planteringslådor och så vidare. Inomhus lyser blommorna med sin frånvaro och de krukor vi har känns både otrendiga och matchar inte. Det har stått långt ner på priolistan men är ändå en detalj som gör stor skillnad.
 
Te, doftljus och ljuslyktor kan man aldrig få för mycket av. Jag vet inte om det har med höstmörkret att göra men vi har även fått ett hem med mycket mer möjligheter när det kommer till levande ljus. När det kommer till te föredrar jag fruktiga téer, men jag är öppen för att prova nytt.
 

Önskelista

  • Silhouette Cameo (MDP)
  • Provdocka (XS) (Prym)
  • Blommor till hemmet
  • Krukor
  • Ljuslyktor
  • Doftljus
  • Te
  • Tangentbord
  • Presentkort - Ohlssons tyger, Plantagen, Åhlens, H&M, Skopunkten, Scorett
 
 
 
 
 


Kommentarer:

En dag ska jag ha en skyltdocka, eller flera helst. Just nu finns inte platsen, men att ha de gamla klänningarna på skyltdockor istället för i lådor verkar vettigt. Förstår absolut din frustration angående snabbkommandon; jag hade blivit helt vansinnig...
Svar: Väldigt fint :) Går att pynta med "julgranskjol" på jul också.
Malin
2016-10-28 kl 21:41:11
Men va mysigt att göra en önskelista! Flera år sedan jag satt mig ner och skrev :)
Svar: Det är kul att det varje år blir en hel del på önskelistan även om jag varje år tror att jag inte önskar mig något speciellt.
Malin
2016-11-03 kl 10:57:37
Overlocken som Lidl brukar sälja är faktiskt både bra och billig annars. Vi har både den och dyrare variant :)
Svar: Jag är riktigt nöjd med overlocken faktiskt :)
Malin
2016-12-15 kl 22:11:57
Anonym

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam