Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Tygåterbruk blev sommarklänning

I samband med flytten blev det en del som rensas bort ur skåp och lådor. Istället för att slänga gamla lakan och örngott bestämde jag mig för att använda det. Ett vackert tyg på ett udda örngott blev till en knytklänning. Jag följde en tutorial från bloggen 402 Center Street Designs, ni hittar den här. Då mitt örngott inte såg likadant ut fick jag göra lite annorlunda. Jag tycker det är så sött med denna design men tråkigt nog passade den inte dottern. Det finns tre alternativ; ge bort, sy om eller spara tills hon växt i den som topp om några år. Även om detta var första försöket och ska ses som en provklänning så vill jag att det ska vara perfekt. Tack och lov har jag lärt mig att övning ger färdighet och att det är okej att gömma provplagg längst bak i garderoben.
 
 
 
 
 
 

Nu drar vi

Det var en segstartad morgon men nu är jag och familjen redo att åka till Kristinehamn för att träffa familjen och gå på Fastingen. Vädret är inte det bästa men skönt att det inte regnar i alla fall. Nu är jag taggad för att äta god lasagne och sedan frossa i munkar.

Redo för midsommar

En månad kvar till midsommar och dotterns outfit är klar. En kortärmad klänning i favorittyget med pandor och spets i storlek 98. Hade det funnits tillräckligt med tyg hade jag sytt en matchande klänning till mig. Jag försöker redan nu förbereda mig på jordgubbs- och gräsfläckar då det hör midsommar till. Det kommer att bli en midsommar tillsammans med min mamma då Michael jobbar, vilket innebär husvagnsweekend och jordgubbstårta.
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam