Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

På önskelistan

Jag har börjat tidigt med min önskelista i år. Högst upp står nya Samsung Galaxy S7 Edge i guld. Jag har känt och klämt på Michaels telefon som är edge-modell och den är riktigt skön att hålla i. Den snygga designen med att skärmen fortsätter ut på sidorna och att det ger mer skärm gillar jag också. Nu är jag ju väldigt nöjd med min Samsung Alpha också, även den i guld, men med tanke på att jag tappat den ett x antal gånger i marken senaste tiden så är det bara en tidsfråga innan det blir dags för en ny. Annars kanske jag kan göra som min kollega gjorde i fredags då hon tappade sin mobil i toaletten. Det var så klart inte meningen men blev en bra ursäkt till att köpa en ny mobil, nämligen en ny Samsung Galaxy 7.
 
Jag blev förvånad över att CDON säljer mobiltelefoner. Det var där jag hittade den här telefonen. Jag trodde bara de sålde film och musik men det var nog bara i början för nu finns ju det mesta där. Till och med Biet Maya-strumpor! Jag börjar känna mig gammal. Det är samma sak som när jag inte förstår vad EP står för när det kommer till musik och tror att folk fortfarande använder CD-skivor. Fast nu köper ju folk LP-skivor igen så CD-skivan kanske gör comeback snart.
 
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och drömma om den gyllene mobilen som bara väntar på att bli min. Vem vet. Drömmar kan slå in.
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam