Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Kalasfina

Familjen är kalasfina och på väg mot Norrköping föratt fira faster Sandra. Alexis sover gott i baksätet och vi vuxna har precis ätit drive in-lunch på Burger King. Lilltjejen var så nöjd över att få ta på sig finklänning och pratade hela förmiddagen om att hon skulle på kalas. Det bubblas för fullt och jag hänger inte riktigt med på hur mycket hon kan.
 
Konversation tidigare idag:
Jag: "Pappa duschar och sen ska mamma och Alexis duscha."
Alexis: "Pappa duscha, mamma duscha och Alexis bada."
Jag: "Ska du bada?"
Alexis: " Ja, plask plask."
 
Det är kul nu när hon känner igen andra ord blir glad över att se videoklipp eller träffa dem. Hon charmade förskolläraren i veckan med att krama om honom efter vilan och säga: "Tycker om dig Sean-Mark".
 
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och klura över vad jag ska baka för tårta till brorsans kalas nästa helg. Han älskar lakrits men då vi har lakritshatare på kalaset får det nog bli något annat. Eller kanske en 50/50-tårta? Bara fantasin sätter gränser.
 
 
 


Kommentarer:

Men åh hehe alltså dessa gosiga barn! <3
Svar: :D
Malin
2016-03-21 kl 08:28:14
vad fin! :)
Svar: Tack så mycket! :)
Malin
2016-03-22 kl 12:08:36
Du ser konstig ut fortfarande 😤
Svar: Konstig? Fortfarande?
Malin
2016-03-24 kl 22:41:07

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam