Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Glad påsk

Jag vill önska er alla en glad påsk med mycket godis, ägg och vila. Alexis firar påsken med hosta och feber men Alvedon gör susen. Min lilla påskkärring håller humöret uppe. Hon är nöjd med att få leka med mormor och morfar Björn och äta en kaka eller två som tillfriskningsmedicin. Bilden är på årets påskbrev som Alexis och jag målat.
 
 
 
 
 
 

I påskägget

Påskledigheten har börjat och lägenheten är pyntad med fjädrar, kycklingar och påskägg. På Alexis rum står ett stort påskägg som påskharen lämnat. I ägget gömmer det sig en filt med Tingelingtyg på framsidan och mintfärgad minky på baksidan. Hon kommer även på en mössa som matchar filten. Jag hoppas att hon blir glad. Första gången hon såg tyget sa hon "filt" och vägrade släppa det. Eftersom det var så stort mönster passade det bra att göra en filt av det.
 
 
 
 
 
 
 

Kundbeställning

Det blev en kväll framför symaskinen efter att dottern gått och lagt sig. Två barnmössor klara till en kund som ska ge det till sitt barnbarn som fyller två år.
 
Jag tror att jag blivit sytokig på riktigt. De senaste helgerna har jag saknat symaskinen när vi varit bortresta eller när jag jobbat. Syprojekten snurrar hela tiden i tankarna och tyginköpen växer sig på kontot. Det fullt i lådorna med tyger och ändå är det mer tyger på ingång med posten. Jag är så glad att jag hittat en ny hobby som trivs så bra med.
 
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam