Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Tvåårskalas och zoobesök

Oj vilken helg det har varit! Helgen började med kalas då Alexis fyllde två år. Det blev massor med god mat, ett stort fat med kakor och en tårta fylld med vaniljsås, jordgubbar, grädde och choklad. Även om det skulle bli ett litet kalas med enbart släkt så blev det lika stort som ettårskalaset. Så går det när släkten är stor. Alexis var väldigt nöjd i alla fall och fick så mycket paket att hon till slut inte ville öppna mer.
 
På söndagen åkte vi vidare ner mot Kolmården och spenderade dagen med Michaels familj. Vi fick se björnungar som badade, lejonungar som busade i solen och mycket annat skoj. Det hade nog behövts två dagar för att hinna med allt men vi nöjde oss med en dag. Alexis blev glad när vi avslutningsvis gick till Bamses värld där hon fick se Bamseteater och äta farmors pannkakor. Ledigheten avslutades med en härlig och lugn måndag tillsammans med släkten, njutandes av sol, glass och lek.
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam