Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Ska vi plocka körsbär i min trädgård?

Min dröm var att flytta till ett hem med fruktträd och möjlighet att plantera. När vi flyttade till det nya hemmet tänkte jag att några plantor på balkongen fick duga men efter att jag promenerade runt i området inser jag snabbt att jag fått det jag vill. Flera äppelträd och körsbärsträd i anslutning till bostadsrättsområdet. Det kommer förhoppningsvis att bli en hel del äppelpaj framöver. Nu ska jag bara ordna lite jordgubbsplantor och tomatplantor till balkongen så är jag nöjd.

Midsommar

Dottern och jag har packat väskorna och åkt iväg på en husvagnsweekend över midsommar på en camping en bit utanför Karlstad. Med blommor i håret, champagnefrukost och midsommarstången rest är vi redo för ett hederligt midsommarfirande med sillunch, jordgubbar och dans runt stången. Jag hoppas att ni får en trevlig midsommar!

Hej då gamla lägenhet

Förra helgen gick flyttlasset till nya bostaden. Nu är flyttstäden äntligen klar och det är dags att säga farväl till an lägenhet full av minnen. Nästan fyra år har vi bott där bland hustaken. Det känns ändå bra att flytta till nytt. Vi har liksom växt ur lägenheten och längtar till annat. Om någon är intresserad av en stor trea i centrala Karlstad så är den fortfarande ledig.

Datorn står nedpackad likt mycket annat i lägenheten. Fokus har varit på kök och badrum. I söndags fick jag gräva fram min klädpåse längst in i förrådet då jag var tvungen att ha kläder till jobbet i måndags. Jag ser fram emot när allt är uppackat.
Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam