Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sommarbär

Vilken härlig och bärfylld start på semestern det har varit. Jag åkte till Storfors och plockade blåbär, hallon och svartvinbär. Det verkar vara ett riktigt frukt- och bärår då det fanns överallt i skogen och i trädgården. Jag lyckades även hitta några kantareller i skogen. I affären fyndade jag även jordgubbar för 20 kr/litern. Perfekt att frysa in till höst och vinter till smoothies, pannkakor och annat gott.
 
Nu är jag hemma några dagar igen för att packa ihop inför den årliga Skåneresan. Österlen känns som ett måste och jag har redan planerat in att vi ska besöka Olof Viktors café och en räkafton med aioli och räkor. Men innan vi åker ner till Skåne har vi några stopp längs vägen för att träffa släkt och vänner, gå på kalas och njuta av vädret i en sommarstuga. Vi får se om vi vågar oss in på Ullared eller om vi har samma otur som förra året med besöksrekord.
 
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam