Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sommarbär

Vilken härlig och bärfylld start på semestern det har varit. Jag åkte till Storfors och plockade blåbär, hallon och svartvinbär. Det verkar vara ett riktigt frukt- och bärår då det fanns överallt i skogen och i trädgården. Jag lyckades även hitta några kantareller i skogen. I affären fyndade jag även jordgubbar för 20 kr/litern. Perfekt att frysa in till höst och vinter till smoothies, pannkakor och annat gott.
 
Nu är jag hemma några dagar igen för att packa ihop inför den årliga Skåneresan. Österlen känns som ett måste och jag har redan planerat in att vi ska besöka Olof Viktors café och en räkafton med aioli och räkor. Men innan vi åker ner till Skåne har vi några stopp längs vägen för att träffa släkt och vänner, gå på kalas och njuta av vädret i en sommarstuga. Vi får se om vi vågar oss in på Ullared eller om vi har samma otur som förra året med besöksrekord.
 
 
 
 
 
 
 

Nya trosor inför potträning

Då dottern gått på sommarlov men vi föräldrar fortfarande har en kvar till semester får hon åka hem och busa hos mormor och morfar Björn en vecka. Samtidigt som hon är där passar vi på att låta henne springa runt utan blöja och förhoppningsvis göra henne blöjfri. Då måste hon så klart ha trosor som mamma gjort. Det tog lite längre tid att sy än jag hade tänkt vilket innebar att det bara blev två par trosor istället för fem par. Totalt tre par då hon hade ett par sedan tidigare. Det kommer bli tomt utan mitt busfrö hemma. Hoppas veckan går fort och att jag får se henne snart igen.

Så vad tycker jag om vår nya familjemedlem?

Här kommer den sista filmen om vår nya familjemedlem Electrolux UltraPower ZB5022, som jag testar i ett samarbete med Smartson, där jag berättar vad jag tycker om den.
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam