Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Min styrka som vårdadministratör

Nu har jag jobbat i fem månader och jag är glad att få skriva diktat, hjälpa kollegor och lära mig nya saker. För er som inte är inom vården kan jag berätta att diktat är inspelningar som behandlarna gör efter att de haft besök, telefonsamtal eller liknande som sedan vi skriver in i journalen. I fredags började dagen bra men kring lunch kändes det som det mesta blev fel. Jag avslutade dagen på topp i alla fall med 50 skrivna diktat. Jippi! I snitt ligger det kring 15-25 diktat/dag. Egentligen gillar jag inte att redovisa vad jag skriver men dagar som dessa är det riktigt kul att se.
 
Min absoluta styrka som vårdadministratör är nog min fingerfärdighet. Jag vet oftast vart tangenterna är utan att behöva titta ner, vilket jag ibland kommer på mig själv med att sitta och titta ut genom fönstret medan jag sitter och skriver. Egentligen borde jag bara sitta och skriva hela dagarna, men jag tycker att det är så kul med annat också varför jag inte bara vill sitta och skriva. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar mitt yrke!
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Vad kul att du gillar det du gör!:)
Svar: Det känns riktigt bra :)
Malin
2016-01-18 kl 17:05:03
Låter ju toppen! :D
Svar: Det är det :D
Malin
2016-01-18 kl 18:47:44
Härligt med ett yrke man trivs i !
Vet också vart alla tangenter är och kan precis som du sitta och skriva när jag tittar på annat. Men börjar jag tänka på det så skriver jag fel hela tiden hehe
Svar: Haha jag känner verkligen igen mig. Skulle inte kunna trycka på rätt tangent utan att titta om någon bad mig om det, men ändå finns det i fingrarna liksom.
Malin
2016-01-19 kl 10:50:10

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam