Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Tisdagsfika

Det här med VAB ger mig blandade känslor. Härligt med tid tillsammans med dottern, lugna stunder att plocka i hemmet, tvätta och sy. Det jobbiga är att jag känner mig som en nybörjare varje gång jag kommer tillbaka till jobbet. Minnet är gott men kort! Sedan förskolestarten i augusti har jag vabbat minst en gång i månaden. Ofattbart men sant.

Denna VAB-tisdag när övriga (febriga) familjen sover efter en tuff natt med mycket uppvaknanden sitter och jag dricker mitt kaffe i sällskap till Jenny Hellströms bok "Sy! Urban collection". Hittills har jag hittat fina mönster till kläder jag vill sy till mig själv och även hittat lättförklarliga beskrivningar på tips och trix. Tygen bara väntar på att bli klippta i.

Jag är extremt sugen på semlan som ligger och väntar i kylen men som ni ser har jag inte fikat upp den. Jag försöker hålla mig tills resten av familjen är fikasugna. Hoppas ni får äta många goda semlor idag!
Kommentarer:

Vilken söt liten sybok!
Svar: Visst är den :D
Malin
2016-02-10 kl 11:25:13
Mysigt det ser ut! :)
Svar: Det var väldigt mysigt :)
Malin
2016-02-10 kl 18:32:38
Glad alla <3 dag!! :)
Svar: Tack <3
Malin
2016-02-14 kl 14:58:10

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam