Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Mugcake för den lata

Gratis fika, ja tack, tänkte jag när jag såg att Smartson sökte testpersoner till Dr.Oethers mugcake. Snabbt och smidigt skickade jag in min ansökan och efter ett tag fick jag turen att få bli testperson. Det är alltid kul att testa något nytt tycker jag. Svårt att hitta i affären bara, eftersom produkterna precis lanserats och inte kommit ut i alla butiker. I ett litet hörn på bakhyllan bland färdigprodukter hittade jag dem till slut.
 
Första omgången med citron blev en flopp, svampig och det gick inte att äta hälften då det inte var klart efter 75 sekunder. Andra gången med choklad blev det mycket bättre resultat. Vet inte om det beror på att jag råkat hälla en skvätt för mycket mjölk första gången eller att jag drog på med 1 minut och 30 sekunder på 750 andra gången. En avsmalnad botten på muggen kanske påverkade det med. Helt okej för den som inte orkar baka och är desperat efter något sött. Med tanke på pris och smak köper jag hellre något färdigbakat om jag ska bjuda alternativt bakar själv.
 
Har ni provat mugcake?
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Jag har testat att laga mugcake från grunden,och är verkligen inte nått stort fan av det. Tacka vet jag att baka på riktigt! :)
Svar: Jag håller helt med dig :)
Malin
2016-02-21 kl 14:14:20
Spännande!
Svar: Alltid kul att testa nytt :)
Malin
2016-02-22 kl 21:27:19
Har inte testat det där :)
Svar: Okej :)
Malin
2016-02-24 kl 17:01:30

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam