Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Lillan ska sova

"Plötsligt växte barnet till en jätte..." I alla fall kändes det så när alla hennes pyjamasar plötsligt började bli kortbyxor. Inga problem, mamma fixar. Fram med symaskinen. En nallepyjamas med mycket plats att växa i. Mudden räckte inte till varför jag gjorde en chansning, men på nästa modell blir det enligt mönstret med bredare mudd i hals och på ärmarna. Mönstret är från Ottobre 6/2015, "North Pole" och "Fall asleep".
 
Förra veckan tog vi bort sidan på spjälsängen och förvandlade den till en juniorsäng. Hon trivdes bättre på soffan i vardagsrummet och jag hoppades att detta skulle göra det roligare att ligga i sängen igen. Det har hittills fungerat bra. Senare nattningar men samtidigt inga bråk. Istället hörs det ifrån sovrummet en fnissande liten tjej som är på väg att smita ut när hon vet att hon ska sova. Jag behöver bara säga att hon ska sova, ta hennes hand och gå tillbaka till sängen. Efter några gånger sover hon gott i sin säng. Hon är fortfarande van att ligga i spjälsäng varför hon varje morgon ropar efter oss ifrån sitt sovrum istället för att gå upp själv.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

På rymmen till rummet ;D
Svar: Mamma står redo med kameran ;D
Malin
2016-02-19 kl 16:27:47
mamma

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam