Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Fjärilar i syrummet

Man kan aldrig ha för mycket fjärilar, i alla fall inte jag. De här små knapparna köpte jag för 18 kr inklusive frakt via appen Wish och fick dem levererade för några dagar sedan. 50 stycken färgglada fjärilar i trä. Inte så smidiga att använda som knappar men tänkt att använda som dekoration, detaljer på kläder jag syr och pyssel.
 
 
 
 
 
 

Favoritsoppan till lunch

Vi var ute och lekte hela förmiddagen i det fina vädret och gick en promenad och köpte badkritor. När det var dags för lunch var jag sugen på något varmt och som inte skulle ta för lång tid. En runda på Konsum och sedan var det dags för lunch. Det fick bli några färska frallor och min favoritsoppa. Favoritsoppan just nu är Knorrs färdiga indiska currysoppa. Bara att koka upp och sedan är det bara att servera den. Jag gillar att grönsakerna är krispiga och att den är bra kryddad med lite hetta. Det gäller att passa på när det bara är jag och dottern som ska äta lunch, eftersom Michael är lakotsintolerant och inte gillar curry.
 
 
 
 
 
 

Glad unge = Glad mamma

Vilken dag! Glada ungar som fick busa tillsammans, åka rutschkana och måla. Alexis vad helnöjd och somnade gott vid nattningen. Jag kommer nog också somna ganska fort när jag kryper ner under täcket. Det blev ingen tid framför symaskinen idag men istället fick jag sällskap, god mat och sysselsättning för dottern medan sambon var hemifrån på nattpass.
 
Det kommer bli kul att se hur morgonen blir. I morse gick Alexis upp utan att säga någonting och gick runt i lägenheten tills jag bestämde mig för att gå upp. Lite sällskap i sängen ikväll vore inga fel. Det blir så tomt när vi ligger i varsin ände av lägenheten, hon och jag. Det är tur att herrn i huset bara har ett nattpass denna gång så han kan hålla mig sällskap i helgen.
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam