Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nybakad frukost

Vi började morgon med nybakade scones, äggröra och bacon till frukost. Riktigt härligt sätt att börja helgen på. Första helgen på länge utan planer. Tid att vila upp sig, plocka lite hemma, tvätta, sy och kanske baka något. Eller så blir det bara att slappa i soffan framför tvn och leka tebjudning.Kommentarer:

kan du inte fota runt lite i nya bostaden så man får se hur den blev? :D
Svar: Absolut! :) Lite kaos just nu men kan ändå visa lite. Vad kul att se att du fortfarande läser min blogg.
Malin
2016-08-22 kl 07:46:47
qat
Hej! Jag såg ett gammalt inlägg från din blogg på ett par kängor du köpt från Skopunkten! Det var från 2012 och du har skrivit att det var skinnimitation, tänkte bara fråga om du är säker på att det är det? :) Tänkte nämligen köpa dom begagnat men vill inte ha om det är äkta skinn. Det är dom kängorna med snörning och klack. Tack på förhand! :)
Svar: Hej! Ursäkta för väldigt sent svar. Jag är ganska säker på att det är skinnimitation. Tror inte Skopunkten säljer äkta skinnskor heller, inte till det låga priset.
Malin
2016-09-09 kl 16:07:48
Malin
Gud va härligt med nybakat till frukost. Lyxigt!
Svar: Riktigt gott :D
Malin

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam