Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nybakad frukost

Vi började morgon med nybakade scones, äggröra och bacon till frukost. Riktigt härligt sätt att börja helgen på. Första helgen på länge utan planer. Tid att vila upp sig, plocka lite hemma, tvätta, sy och kanske baka något. Eller så blir det bara att slappa i soffan framför tvn och leka tebjudning.

Fin i håret en gång om året

Idag blev det ett besök på Headspot i Mitt i city för att göra slingor och klippa håret. Trots att jag brukar fixa håret två gånger per år har det gått ett helt år sedan senast. Jag har inte tagit mig tid och tyckt håret känts okej. Nu när jag ser före- och efterbilden inser jag hur illa det var. Frisören gjorde ett toppenjobb och håret känns mycket friskare. Hon lade lite extra kärlek på håret, plattade och lockade trots att jag ockuperade henne i tre timmar. Väldigt nöjd med valet att gå just dit.

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam