Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nytt hem till sommaren

Igår skrev vi på papperna till vårt nya boende. Så spännande! Till sommaren kommer vi att flytta till ett större boende med nära till jobb, Mariebergsskogen och sjukhus. Det kommer att bli skönt med en balkong och ett extra rum som planeras att bli mitt alldeles egna syrum. Andra fina detaljer i hemmet är en stor walk in closet, fint kök och två badrum. När det är Putte i Parken kommer vi att kunna sitta på balkongen och lyssna på banden eller ta en promenad ner för att se dem live. Det blir vår första bostadsrätt, vår första stora gemensamma investering.
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Vad spännande med nytt boende!
Svar: Väldigt spännande :)
Malin
2016-04-02 kl 10:59:24
Åh vad spännande! Men måste vara hemskt att packa ner allt i kartonger och säga adjö till huset.. I det hus jag bor i har jag bott i sedan jag var liten. Hade gråtit ihjäl om mina föräldrar sagt att vi skulle flytta (därför ska man egentligen inte begrava husdjur i trädgården) men jag har sagt att dom inte får sälja, att jag ska ha det ^^
Svar: Jag flyttade ifrån mitt hem när jag var åtta år och det var väldigt tungt just då. Dottern är så pass ung att jag hoppas på att hon inte reagerar på det. Jobbigt ändå eftersom man lämnar något bakom sig men det blir skönt med något större och mer husliknande.
Malin
2016-04-14 kl 11:38:29

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam