Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Bokstavsmonster till boktokig

När det inte finns några enkla, användarvänliga klänningsmönster får man skapa ett eget. Så tänker i alla fall jag. Denna "klänning" är en mix mellan två mönster och egenritat. Första försöket blev lite kort varför den kommer att användas som en topp med tights men till nästa försök ska det definitivt bli en klänning. När jag fått till det perfekta klänningsmönstret kommer alla fintyger fram som legat och väntat på att få sys i. Något säger mig att Alexis sommargarderob till största del kommer att innehålla klänningar, om jag får tid mellan allt packande.
 
Tyget är köpt på Ohlssons tyger och känns passande till min lilla boktokiga unge. Jag hade kikat på det i ett halvår och när jag såg det på rean klickade jag hem det på en gång. Billiga och fina tyger i bra kvalité uppskattas alltid, både att provsy i men även att skapa vackra kläder av.
 
 
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam