Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Darksess-inspirerad klänning

Äntligen fick jag till den perfekta sommarklänningen till dottern, storlek 92. Johannas vinyl har jag fått den här underbara fjärilen ifrån som känns helt rätt på Darksess-sydda kläder. Att hålla denna svarta klänning hårfri under syprocessen var inte det enklaste på grund av katthåren som finns lite här och där. Kanske att jag får göra mitt syrum kattfritt när vi flyttar, om det går. Men den här klänningen kändes som ett måste i svart då trycket verkligen får visa sitt rätta jag. Nu får vi bara hålla tummarna för att klänningen passar på dottern också.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bokstavsmonster till boktokig

När det inte finns några enkla, användarvänliga klänningsmönster får man skapa ett eget. Så tänker i alla fall jag. Denna "klänning" är en mix mellan två mönster och egenritat. Första försöket blev lite kort varför den kommer att användas som en topp med tights men till nästa försök ska det definitivt bli en klänning. När jag fått till det perfekta klänningsmönstret kommer alla fintyger fram som legat och väntat på att få sys i. Något säger mig att Alexis sommargarderob till största del kommer att innehålla klänningar, om jag får tid mellan allt packande.
 
Tyget är köpt på Ohlssons tyger och känns passande till min lilla boktokiga unge. Jag hade kikat på det i ett halvår och när jag såg det på rean klickade jag hem det på en gång. Billiga och fina tyger i bra kvalité uppskattas alltid, både att provsy i men även att skapa vackra kläder av.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårblommor och solsken

Efter frukosten packade vi ner mellanmål i skötväskan och tog på oss ytterkläderna. När solen skiner kan vi ju inte sitta inomhus utan då är det lekparken som gäller. Vi tog en härlig promenad till lekparken vid biblioteket, en stor nybyggd lekpark där det finns massor att göra. Det blommade så fint lite längre bort i parken så vi gick dit för att titta lite på dem. Det var väl mest jag som tyckte det var intressant då Alexis var mer fascinerad över älven.
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam