Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Outfit till första skolfotograferingen

Lilltjejen är förkyld och vi är hemma ifrån förskolan för andra dagen i rad. Då det var skolfotografering idag fick vi ändå komma dit för att ta lite kort. Hon fick även vara med gruppbilden. Fotografen var bra på att fånga Alexis uppmärksamhet och fick henne att skratta. Det blev många bra bilder och jag ser fram emot slutresultatet. Det blev lite extra kul när hon hade på sig en hemmasydd tröja. Tröjan blev klar i tid och jag blev nöjd med slutresultatet. En girafftröja med volanger och rosett i mintgrön och svart. Jag matchade det med svarta tights, köpta på H&M.
 
 
 
 
 
 
 

Söndagssjuka

Planen för idag var att åka på kalas till Norge men då hela familjen är krasslig valde vi att stanna hemma istället. Nu när dottern somnat ska jag försöka vila mig för att orka med eftermiddagen. Michael köpte en chokladbrownie till mig som jag ska mumsa på medan jag klipper och fållar på tröjan till skolfotograferingen.

Vad gör ni denna soliga söndag?

Giraffer och volanger i nytt syprojekt

Det är kul när det bara går lättare och snabbare för varje gång jag syr. Ett bra tecken på att jag lär mig och faktiskt blir bättre. Jag lär mig hela tiden enklare och bättre sätt att sy på. Nytt ska det vara också för att vara kul. Massproducering av samma sorts plagg och tyg är inget för mig då jag lätt tröttnar.

Dagens syprojekt är tröjan till skolfotograferingen. Det blir giraffer, rosetter, svarta detaljer och volanger, om det blir som jag hoppas.

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam