Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Trevlig Allhelgona

Hoppas ni alla har haft en trevlig halloween och Allhelgona! Vi har varit ute och lekt i lekparken och busat på förmiddagen. Att vila på lunch är alltid lika svårt men en promenad med vagnen fungerar susen, speciellt om det guppar lite. Lilltjejen somnade på direkten. Kvällen spenderar hon hos mormor och morfar Björn. Själv så ska jag sy på spökdräkten som Alexis ska ha på spökfesten på förskolan nästa vecka. Godispåsen och glaset med Pepsi står nära till hands, annars kommer jag att somna.
 
Jag gillar inte att bli skrämd så jag tänker hålla mig inomhus ikväll. Inga läskiga barn som kommer och plingar på då vi har portkod utan porttelefon vilket känns både skönt och lite tråkigt. När jag glömt mobilen i bilen förut fick Michael följa med mig ut för att hämta den då jag inte vågade gå själv. Att skrämma mig är ungefär lika uppskattat som att slå till mig. Med andra ord, don't do it!
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Hoppas du får en trevlig helg!
Svar: Tack! :)
Malin
2015-10-31 kl 22:07:49
lät mysigt :)
Svar: Det var väldigt mysigt! :)
Malin
2015-11-01 kl 12:31:49
Jag ogillar "bus eller godis-tiggeri" men jag tycker det är kul att klä ut barnen.. Dom brukar skippa det "läskiga" men i år ville dom alla vara vampyrer av olika slag :)

Det ser alltid så mysigt ut när barnen sover i vagnarna!!
Svar: Vad sött med en vampyrfamilj :D
Malin
2015-11-02 kl 14:21:17
vilken sötnos! <3
Svar: Visst är hon :D
Malin
2015-11-03 kl 14:37:18

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam