Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Trevlig Allhelgona

Hoppas ni alla har haft en trevlig halloween och Allhelgona! Vi har varit ute och lekt i lekparken och busat på förmiddagen. Att vila på lunch är alltid lika svårt men en promenad med vagnen fungerar susen, speciellt om det guppar lite. Lilltjejen somnade på direkten. Kvällen spenderar hon hos mormor och morfar Björn. Själv så ska jag sy på spökdräkten som Alexis ska ha på spökfesten på förskolan nästa vecka. Godispåsen och glaset med Pepsi står nära till hands, annars kommer jag att somna.
 
Jag gillar inte att bli skrämd så jag tänker hålla mig inomhus ikväll. Inga läskiga barn som kommer och plingar på då vi har portkod utan porttelefon vilket känns både skönt och lite tråkigt. När jag glömt mobilen i bilen förut fick Michael följa med mig ut för att hämta den då jag inte vågade gå själv. Att skrämma mig är ungefär lika uppskattat som att slå till mig. Med andra ord, don't do it!
 
 
 
 
 

Darksess sybok

I brevlådan låg ett rosa paket och väntade på mig när jag kom hem. Det var anteckningsboken jag beställt där jag tänkt skriva ner tips och trix, sömmar och symaskinsinställningar. Den är skapad av min vän Alexandra, aka Lwordish, som jag känt sedan jag började blogga för fem år sedan. Hon hade gjort en överraskning på insidan med linjaler och sömbeskrivning till min symaskin. Riktigt azum!
 
Ni kan hitta mer anteckningsblock och andra coola saker på hennes hemsida, Azumstuff.com.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VAB dag 2

Idag är det inte det minsta synd om mig. Vädret är underbar, Alexis är en ängel som leker och busar utan gnäll, vi har kört tåg och läst böcker. Förmiddagen spenderades i lekparken där hon fick vara med de större barnen och leka. Nu har jag dukat fram VAB-fika dag 2, jordgubbste, kakor och en stor, färsk kanelbulle som Michael köpte till mig igår. Life is gooooooood (Jim Carrey-imitation)!
 
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam