Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Rithörna i barnrummet

Måla är väldigt populärt just nu, eller att äta på kritorna kanske det är. Det har varit många tillfälliga lösningar på vart hon fått sitta och måla och många gånger har det varit vid mitt sybord. Mysigt, men det har även resulterat i grönprickigt vitt tyg när jag sytt på grund av kritsmulor. Igår åkte vid till Ikea och köpte ett rosa lackbord och ritpapper på rulle som passade bra på bordet. Idag monterade jag ihop det med assistans av Alexis och sedan placerade vi det i hennes rum. Stolsbenen ska kortas ner till helgen för att passa höjden på bordet. Sedan är det fritt fram att skapa och måla!
 
Ännu en vecka hemma för vård av barn. Jag var på jobbet onsdag-fredag förra veckan men igår hade hon feber så det var bara att stanna hemma. Pigg och glad unge trots det vilket ändå gör det roligt att vara hemma med henne. Fem VAB-tillfällen hittills de här senaste knappt tre månaderna, 1-3 dagar vid varje tillfälle. Det känns inte som om jag hinner vara på jobbet något. Hoppas verkligen sjuktiderna är över snart.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Åh, rithörna är en så bra idé! Jag hade en när jag var liten och det var min favoritplats i hela huset:))
Svar: Vad kul att höra :D Jag hoppas att den kommer vara uppskattad.
Malin
2015-11-03 kl 14:48:55
vilken söt blogg! älskar din header
Svar: Tack så mycket! :) En vän till mig som gjort den.
Malin
2015-11-03 kl 15:10:55
Mina barn hade också en sådan sjukperiod för ett par månader sedan. Hoppas att det vänder för er med snart! Kram
Svar: Tack! :) Kram
Malin
2015-11-03 kl 15:17:50
kul med en liten rithörna :)
Svar: Den har varit uppskattad än så länge :D
Malin
2015-11-03 kl 15:59:34

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam