Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Isprinsessan

Idag åkte vi till uterinken som var spolad i Tranås. Alexis fick prova kusinens skridskor och glida runt på isen med hjälpav pappa. Hon sparkade för fullt och verkade tycka att det var kul. Hon fick även åka runt en stund i pappas famn. Jag höll mig på torr mark denna gång. Att springa efter barn är nog svårt utan skridskor.

Då var helgen över och vi är på väg hem i regnet. Nästa vecka kommer vara full med aktiviteter. På måndag är det 1,5-årsvaccination och husvisning. Vi måste även få upp adventspynt som än så länge ligger i lådorna längst in i garderoben.

Hoppas att ni har haft en bra helg och en bra första advent!
Pandor och kaniner

Den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge. Det här tyget beställde jag i slutet av sommaren och igår hämtade jag upp dem hos säljaren. Alexis försökte dra på sig pandatyget slm byxor, så nu vet jag vad det tyget ska användas till. Kanintyget blir nog en vårklänning och mössor. Jag köpte en meter av varje vilket innebär att det räcker och blir över ifall någon vill beställa något plagg.

Alexis önskelista

Här kommer Alexis önskelista till Tomten. Än så länge är det mamma som bestämmer vad som ska stå på önskelistan men nästa år är hon nog med och bestämmer. Det var både lätt och svårt att skriva önskelista. En svår balans mellan saker hon kan leka med nu och saker man kanske ska vänta med. Leksaker som utmanar och stimulerar henne är uppskattade. Hon gillar att leka med allt från låtsaslekar till Duplo och tåg. Böcker sitter hon gärna och bläddrar i. Biet Maya är favoriten men Bing, Mimmi Mus, Pettson och Findus, Lilla spöket Laban, och Bambi är också populära. Kläder är alltid uppskattade, i alla fall av mamma. Just nu har hon storlek 86/92.
 
 
  • Aktivitetsleksaker
  • Duplo
  • Tillbehör tågbana (tunnel, tåg), Brio/Ikea
  • Sagoböcker (som jag kan läsa för henne)
  • Pekböcker (gärna med mycket bilder där hon kan leka efter saker, med ljud eller flikar)
  • Biet Maya, DVD
  • Kläder storlek 86/92+
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam