Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nytt i köksfönstret

Igår blev äntligen köksgardinen färdig! Det vackra rostyget hittade jag på Jotex men eftersom gardinmåtten inte passade det stora köksfönstret köpte jag istället tyget i metervara för att sy egna. Det blev tyg över som jag kommer att sy och använda som kuddfodral till kuddarna på kökssoffan. Min första gardin som jag sytt själv, men definitivt inte den sista. Både enkelt och billigt även om det tog lite tid. Bomullstyg känns mycket enklare att sy i än stretchigt trikåtyg. Jag är glad att jag kom ihåg att det går att klippa ett hack i bomullstyget och sedan dra för att få en rak kant och slippa klippa.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Så gulligt det blev! :)
Svar: Tack! :)
Malin
2015-05-29 kl 14:39:01
Skönt att slippa diskussioner :) Vi fick en lista när vi gick i föräldragruppen där vi skulle kryssa i vem som gjorde vad och vem som tog initiativet till det. En mycket bra lista tyckte vi och man fick verkligen upp ögonen hur mycket båda två gör :)
2015-05-29 kl 14:46:32
Åh så fint :)
Svar: Tack! :)
Malin
2015-05-29 kl 20:37:51

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam