Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Zebraklänning ifrån Me Too

När jag gick förbi Pigge & Lina i veckan kunde jag inte låta bli att kika om de hade några barnkläder att fylla Alexis garderob med. Den här vackra tröjan från Me Too fångade mitt öga och jag bestämde mig att den fick följa med hem. Collegetyget är rosa med silvertrådar i så att det glittrar fint i solen. Perfekt till ett par tights de lite kyligare sommardagarna. Storleken är 68 men den passar bra på Alexis som nu har storlek 80.
 
 
 
 
 
 
 

Nytt i köksfönstret

Igår blev äntligen köksgardinen färdig! Det vackra rostyget hittade jag på Jotex men eftersom gardinmåtten inte passade det stora köksfönstret köpte jag istället tyget i metervara för att sy egna. Det blev tyg över som jag kommer att sy och använda som kuddfodral till kuddarna på kökssoffan. Min första gardin som jag sytt själv, men definitivt inte den sista. Både enkelt och billigt även om det tog lite tid. Bomullstyg känns mycket enklare att sy i än stretchigt trikåtyg. Jag är glad att jag kom ihåg att det går att klippa ett hack i bomullstyget och sedan dra för att få en rak kant och slippa klippa.
 
 
 
 
 
 
 

Nyhet från Marabou

I mataffären hittade jag en, i mina ögon, nyhet från Marabou - Smoothie roll. Först var jag skeptisk men jag kunde inte motstå frestelsen att prova. Den jag köpte hade smaken passionsfrukt och jordgubb. Det liknar en center men innehåller en frisk och fruktig fyllning istället för den traditionella, söta kolafyllningen. Riktigt god! Kul när det ibland lönar sig att vara nyfiken på nya smaker. Det är inte alla gånger det är en lika lyckad provsmakning. Den finns även i smaken mango och banan.
 
Har ni testat smoothie roll?
 
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam