Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

"Jag vill ha något roligt"

Innan vi lämnade Norrköping tog vi en runda på Mirum köpcentrum och åt en smarrig lunch på Lindahls. Vi har varit uppe sedan klockan sex i morse och jag beställde därför en kopp cappuccino i hopp om att piggna till. Det hjälpte i högst en halvtimme. Maten var god i alla fall. Jag beställde en varm ciabatta med kycklingcurryröra.
 
Michael fyndade skor. Jag gick därifrån som en tjurig unge sägandes samma fras som när jag var liten, "jag vill ha något roligt". På den tiden kunde det innebära raseriutbrott villet innebar att jag slängde mig på golvet och skrek tills jag somnade, men Michael slapp det idag. Om sanningen ska fram fanns det så mycket kopparfärgade inredningsdetaljer att jag inte kunde välja och valde därför att inte köpa något. Jag får helt enkelt skylla mig själv.
 
Nu är vi på väg mot Tranås. Vädret är soligt och det känns tråkigt att sitta i bilen men snart är vi framme. Snart som i 40 minuter.
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam