Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Vårväder när det är som bäst

Då var vi tillbaka till vardagen vilket idag inneburit mammaträff och långa promenader med barnvagnen. Vilket härligt väder det har varit idag! Vårväder när det är som bäst. Jag tog en långpromenad på över 1,5 timme medan Alexis sov gott i vagnen.
 
Helgen var också trevlig. Vi tog en promenerad i det fina vädret och såg vackra svanar som hittat tillbaka till landet nu när värmen är på väg tillbaka. Vi stannade över en natt i Tranås och Alexis fick umgås med farfar, farbror och kusinen som glatt sprang omkring trots att han bara är 1,5 vecka äldre än Alexis. Hon försökte krypa ikapp så gott det gick. Alexis fick en fin klänning av sin farbror som han köpt i Thailand.
 
 
 
 
 Bilder från helgen.
 

"Jag vill ha något roligt"

Innan vi lämnade Norrköping tog vi en runda på Mirum köpcentrum och åt en smarrig lunch på Lindahls. Vi har varit uppe sedan klockan sex i morse och jag beställde därför en kopp cappuccino i hopp om att piggna till. Det hjälpte i högst en halvtimme. Maten var god i alla fall. Jag beställde en varm ciabatta med kycklingcurryröra.
 
Michael fyndade skor. Jag gick därifrån som en tjurig unge sägandes samma fras som när jag var liten, "jag vill ha något roligt". På den tiden kunde det innebära raseriutbrott villet innebar att jag slängde mig på golvet och skrek tills jag somnade, men Michael slapp det idag. Om sanningen ska fram fanns det så mycket kopparfärgade inredningsdetaljer att jag inte kunde välja och valde därför att inte köpa något. Jag får helt enkelt skylla mig själv.
 
Nu är vi på väg mot Tranås. Vädret är soligt och det känns tråkigt att sitta i bilen men snart är vi framme. Snart som i 40 minuter.
 
 
 
 

Nästa destination - Norrköping

Den nya bilbarnstolen är monterad och Alexis verkar nöjd med den. Det är en Britax som går att vända sedan när hon blir äldre, runt fyraårsåldern eller senare om det går. Det känns tryggt att låta henne åka bakåtvänd i baksätet med tanke på att det minskar riskerna vid krock.
 
Vi är på väg mot Norrköping. Kvällen och natten kommer spenderas i Norrköping med att hälsa på Alexis farmor och fira henne. Imorgon åker vi sedan vidare till Tranås för att träffa Alexis farfar.
 
Hon brukar tycka att det blir långtråkigt i bilen. Efter en halvtimme brukar jag få flytta bak. Då är hon nöjd ett litet tag till. Jag har plockat med leksaker, suefplatta och fruktsqueeze ifall hon blir grinig. Det är ungefär tre timmars bilresa och vi har halva resan avklarad.
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam