Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nyheter från symaskinen

Förra veckan tappade vi bort en solhatt när vi var ute. Lätt hänt, men det blev tråkigt att bara ha en solhatt. Jag plockade fram ett gammalt lakan och senaste numret av Ottobretidningen där jag hittade mönster för en blommiga solhatt. Idag blev den äntligen klar och jag är ganska nöjd för att vara första gången jag sytt en solhatt. Det är egentligen bara ett provexemplar men jag ville ändå visa er vad jag håller på med om kvällarna.
 
Det är inte bara kvällarna som jag hinner sitta vid symaskinen, även om det till stor del är då jag känner lugnet att sitta där. Idag på lunchen hann jag sy ett par tights i det härliga svartvita tyget med trianglar. Det är ett tunt trikåtyg vilket är perfekt på sommaren. Om ni är intresserade av att beställa tights från mig kommer priset att ligga på 100 kr. Ni hittar mer tyger och information här.
 
 
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam