Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Midsommarhelgen

Jag hoppas att ni har haft en trevlig midsommarhelg. Här i Värmland var det typiskt midsommarväder med sol, regn och moln. Vi spenderade midsommar på en camping tillsammans med min familj. Det blev klassisk midsommarmat med sill, färskpotatis, köttbullar, lax, gubbröra, fröknäcke, västenbottenostpajer och avslutningsvis jordgubbstårta. Då det regnade när det skulle dansas kring midsommarstången blev det ingen dans för vår del. Istället hade vi det trevligt i förtältet med att spela spel.
 
Då vi hade barnvakt idag passade vi på att springa runt på Boda Borg och samla stämplar tillsammans med min bror, hans flickvän och hennes syster. Jag tror att vi alla hade kunnat vara kvar där hela dagen men det blev i alla fall tio stämplar på ungefär fyra timmar. Helt slut efter dagens äventyr ska jag nu krypa ner i soffan framför Gossip Girl med äggmackor och en stor kopp granatäpplete.
 
Om ni vill ha ett filmtips så visas The Impossible på TV3 klockan 21:00. Här hittar ni en recension jag skrivit om filmen.
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Va fina ni är!Har varit en jättemysig helg. Tack för lånet av Alexis, hon är så go:D.
Svar: Tack för att ni ordnade en bra midsommarfirande och att ni var barnvakt <3 Kram
Malin
2015-06-22 kl 06:26:00
mamma

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam