Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Förlovade i sju år

Idag firar Michael och jag att vi har varit förlovade i 7 år och tillsammans i 8,5 år. Tiden går fort när man har roligt. Vi ordnade med barnvakt, åt en frukost med färska baguetter och räksallad, drack champagne i solskenet i Inre hamn, diskuterade framtidsvision och på kvällen åt vi en underbar middag gjord av älsklingen med bakad potatis och hemmagjord skagenröra. Det har verkligen varit en toppendag. Nu ska jag sova och njuta av en skön natts sömn och förhoppningsvis sovmorgon.
 
 
 
 
 
 

Nyheter från symaskinen

Förra veckan tappade vi bort en solhatt när vi var ute. Lätt hänt, men det blev tråkigt att bara ha en solhatt. Jag plockade fram ett gammalt lakan och senaste numret av Ottobretidningen där jag hittade mönster för en blommiga solhatt. Idag blev den äntligen klar och jag är ganska nöjd för att vara första gången jag sytt en solhatt. Det är egentligen bara ett provexemplar men jag ville ändå visa er vad jag håller på med om kvällarna.
 
Det är inte bara kvällarna som jag hinner sitta vid symaskinen, även om det till stor del är då jag känner lugnet att sitta där. Idag på lunchen hann jag sy ett par tights i det härliga svartvita tyget med trianglar. Det är ett tunt trikåtyg vilket är perfekt på sommaren. Om ni är intresserade av att beställa tights från mig kommer priset att ligga på 100 kr. Ni hittar mer tyger och information här.
 
 
 
 
 
 
 
 

För det är jag värd

Kvällen spenderas framför tvn med en stor skål med glass. Jag lyxade till det med jordnötter, minimarshmallows, kolasås och chokladsås. Det gäller att passa på innan hon förstår att glass är gott. Ett avsnitt Gossip Girl på detta så somnar jag gott sedan. Idag har jag lekt supermamma - tvättat, diskat, skurat golv, lagat två sorters fruktsqueeze, gjort matlådor, sytt en solhatt och haft kompisträff. Jag önskar jag hann blogga mer men det blir aldrig av. Tack för att ni ändå hänger kvar och fortsätter läsa. You're simply the best!
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam