Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nya tyger

Det börjar bli svalare ute och barngarderoben behöver fyllas på med långärmade tröjor. När det inte finns några roliga tröjor i butiken och jag lärt mig att sy barntröjor finns det en bra anledning till att gå till tygaffären. Dessa tyger köpte jag idag på Tygfabriken. Det svartvita fastnade jag för direkt och jag är sugen på att sy en tröja till mig själv, men det blir ett senare projekt. Det lilarosa döskalletyget kollade på jag men lade tillbaka det i hyllan. Senare bland stuvar hittade jag tyget igen, men istället för 120 kr/m fick jag det för 50 kr/m. Riktigt fynd! Jag kan inte vänta till ikväll med att sy. Jag vill börja på en gång.
 
 
 
 
 

Tillbaka i fotostudion

Det blev en tidig morgon för att göra allt klart inför fotograferingen. Jag skulle duscha och sminka mig samtidigt som alla Alexis saker och kläder skulle packas med. Inför Alexis ettårsdag fick vi en gratis fotografering som vi var på idag. Förutom bllder på vår lilla fotomodell blev det även bilder på hela familjen och bilder på Michael och mig. Det blev nog en hel del bra bilder. Jag trivdes bra i fotostudion och längtar tillbaka till att stå framför kameran. Synd att min favoritfotograf Andreas Skoog bor så långt bort. Jag får ta och styra upp något snart. Vi har pratat om det länge nu men jag har inte haft tid eller ork.


Nytt projekt i syhörnan

Kvällen spenderas i syhörnan där kreativiteten flödar. Hösten känns närmare än någonsin med detta trista regnväder och på måndag börjar inskolningen. Vad passar då bättre än att sy en mössa. Jag har organiserat i min syhörna så att jag hittar bland alla tyger och mönster. Det här zebratyget till exempel blev jag glatt överraskad när jag hittade. Vi får se om dottern gnäggar av lycka imorgon när hon får prova den.
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam