Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sjuka familjen

Det har varit en tuff vecka då Alexis har haft tredagarsfeber, Michael har haft feber och jag har känt mig hängig. Även om det var skönt när Alexis blev frisk blev det ändå svårt att hålla henne sysselsatt när man själv kände för att sova. Räddarna i nöden blev mormor och morfar Björn som kom och hämtade upp Alexis. Hon kommer spendera helgen där med lek och bus medan mamma och pappa vilar upp sig. Jag vilar genom att äta min semla, dricka en kopp macchiato och bläddrar igenom internet efter tyger och inspiration. Sedan väntar sängen, en bra bok och en lång och god natts sömn.
 
Appropå semlor, är det någon mer än jag som reagerat på att alla börjat äta semlor redan nu i januari? Inte för att jag är stenhård med fettisdagen och så vidare men det är svårt att hålla sig när Facebook, Instagram och bloggar svämmar över av semlor. Eftersom jag tycker semlor är så pass gott klarade jag inte av att hålla mig borta. Jag funderar på att testa semmelwrap då jag gillar att testa nya saker, men samtidigt gillar jag brödet och tycker grädden bara är utfyllnad. Har ni testat semmelwrap och vad tyckte ni?
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Ja den va super god. Men jag säger ändå som du. Brödet är ju en del av semlan. Så föredrar ändå den traditionella semlan 😊👍
Svar: Okej! :)
Malin
2015-02-03 kl 22:09:21
Sara

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam