Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Tillbaka på gymmet

Äntligen har jag tagit mig tillbaka till gymmet! Det var ett helt år sedan jag var på gymmet senast. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag varit höggravid, fått barn och varit föräldraledig under den tiden. Väldigt skönt att vara tillbaka i alla fall. Jag hoppas på att få barnfritt någon/några gånger i veckan för att kunna åka iväg och träna upp min kropp. Med tanke på hur snabbt Alexis växer kommer mina armar och min rygg att behöva tränas upp så att jag orkar lyfta och bära henne.
 
Efter en halvtimmes träning med rodd och styrka kände jag för att träna ännu mer, men med tanke på träningsvärken som kommer komma om några dagar valde jag att ta det lugnt och istället sätta mig i bastun ett litet tag. Jag borde ha däckat efter träningen men istället var jag hyper. Härligt med extraenergi!
 
 
 
 
 
 
 
En bild efter träningspasset. Mitt hår börjar bli långt. Naturlig ombré/utväxt.


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam