Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nio kärleksfulla år

I nio kärleksfulla år har Michael och jag varit tillsammans nu. I söndags firade vi med god mat framför en bra film och skålade i champange. Jag fick vackra smycken och han fick några pussar mer än vanligt.   
 
Det känns ofattbart att vi varit tillsammans så längre. Samtidigt känns det som om han alltid funnits vid min sida. För nio år sedan sade det klick när vi satt kvar och pratade i Ventrilo efter att alla andra i raiden i WoW loggat ur och gått och lagt sig. Vi bestämde oss till slut för att träffas. En lång kille på nästan två meter mötte mig på tågstationen med en ros. Sedan dess har vi inte varit isär.
 
Jag är lycklig som funnit någon så underbar, kärleksfull och tålmodig. Tillsammans har vi upptäckt nya städer, bott i olika lägenheter (allt från en liten etta till en stor trea), skaffat katter, bytt jobb, fått en dotter och mycket mer. Jag älskar honom lika mycket nu som då och saknar honom minsta minut han inte är vid min sida.
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Va fint!
Svar: Tack :D
Malin
2015-12-29 kl 16:11:31
mamma
Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

Svar: Tack för tipset :)
Malin
2015-12-29 kl 16:46:40
Tove Lindgren

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam