Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Nio kärleksfulla år

I nio kärleksfulla år har Michael och jag varit tillsammans nu. I söndags firade vi med god mat framför en bra film och skålade i champange. Jag fick vackra smycken och han fick några pussar mer än vanligt.   
 
Det känns ofattbart att vi varit tillsammans så längre. Samtidigt känns det som om han alltid funnits vid min sida. För nio år sedan sade det klick när vi satt kvar och pratade i Ventrilo efter att alla andra i raiden i WoW loggat ur och gått och lagt sig. Vi bestämde oss till slut för att träffas. En lång kille på nästan två meter mötte mig på tågstationen med en ros. Sedan dess har vi inte varit isär.
 
Jag är lycklig som funnit någon så underbar, kärleksfull och tålmodig. Tillsammans har vi upptäckt nya städer, bott i olika lägenheter (allt från en liten etta till en stor trea), skaffat katter, bytt jobb, fått en dotter och mycket mer. Jag älskar honom lika mycket nu som då och saknar honom minsta minut han inte är vid min sida.
 
 
 
 
 

Till en liten tomtenisse

En kollega till mig fic en liten son i början av december, som inte ville vara kvar i magen fram till jul som planerat. Jag valde att sy två mössor att ge bort i "välkommen till världen"-present. Det fick bli en tomteluva till den lilla tomtenissen då jag minns hur vi själva ville ha en tomteluva till dottern förra julen och till julfotograferingen. Passande nog visade det sig att de hade letat efter en tomteluva men inte hittat någon i rätt storlek.
 
 
 
 
 
 

Nu är det jul här i vårt hus

Nu är det jul här i vårt hus! Julen är kommen, hopptrallalala. Det blev ingen stor julgran i år då vi kommer vara bortresta större delen av julen men istället blev det tre smågranar, varav en plastgran. De överblivna glittergirlangerna använde jag tilll att pynta dörrarna. Då det inte blivit någon frost på rutorna ordnade jag det med hjälp av frost på burk. Julskinkan är färdig och julklapparna håller julverkstan på att slå in. Nu känner jag mig redo för julen.
 
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam