Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Lillerudsdagarna

Idag besökte vi Lillerud, ett lantbruksgymnasium utanför Karlstad. Där hölls Lillerudsdagarna i sann bondeanda med grisar, kor, hästar, kaniner och så vidare. Alexis favoriter var grisarna, de små kultingarna som sprang runt i en inhängad. Min favorit var kaninerna. Så fluffiga och söta att jag ville ta med mig en hem. Då jag är uppväxt med kanin vet jag att det inte är något husdjur jag vill ha men när de var sådär söta ville jag ändå ha dem. Då jag glömde att plocka fram kameran under besöket har jag lånat en bild från Lillerudsgymnasiet som de lagt upp under dagen på deras facebooksida.
 
Visste ni att jag är uppväxt på en bondgård? Det var nära på att mina föräldrar köpte en stor grisfarm och skulle leva som grisuppfödare men istället nöjde de sig med hästar, kor, kaniner, katter och en hund. Jag skulle inte själv kunna tänka mig att bo på en gård men det var en kul plats att växa upp på med höskullar och närheten till naturen.
 
 
 
 
 
Bildkälla: Lillerudsgymnasiet


Kommentarer:

vill också ha kanin igen ;) men samtidigt vet jag jobbet till de och det är inte lika lockande ;) hade ingen aning om att du växte upp på bondgård!
Svar: Jag minns mest att de rivs och inte alls är keliga, men det beror nog på personligheten på kaninen. Mycket jobb också som du säger :)
Malin
2015-08-31 kl 19:17:40
Men åh vad underbart att ha växt upp på en bondgård!
Svar: Ja, det var en kul plats att växa upp på :D
Malin
2015-09-01 kl 13:27:51
Men kaniner som är så underbara ;) Har själv två, dom är supermysiga! Min pappa är uppväxt på en bondgård och jag med, i princip (då vi har kvar den lilla gården), fast utan några bondgårdsdjur.
Svar: Vad mysigt :D
Malin
2015-09-01 kl 17:05:45

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam