Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Morgondagens look

Ikväll fyller jag på i min egna garderob med ett svartvitmönstrat linne i marockansk stil (tror jag det är). Jag känner mig helnöjd med min senaste skapelse. Så nöjd att jag faktiskt tänkt ha på mig det till jobbet imorgon. Något som kommer pigga upp i det trista väder som utlovas imorgon. Regn, regn och mängder med regn. Det blir regnkläder då jag cyklar till jobbet. Hemsydda kläder känns verkligen som små solglimtar i regnväder.
 
 
 
 
 

Lillerudsdagarna

Idag besökte vi Lillerud, ett lantbruksgymnasium utanför Karlstad. Där hölls Lillerudsdagarna i sann bondeanda med grisar, kor, hästar, kaniner och så vidare. Alexis favoriter var grisarna, de små kultingarna som sprang runt i en inhängad. Min favorit var kaninerna. Så fluffiga och söta att jag ville ta med mig en hem. Då jag är uppväxt med kanin vet jag att det inte är något husdjur jag vill ha men när de var sådär söta ville jag ändå ha dem. Då jag glömde att plocka fram kameran under besöket har jag lånat en bild från Lillerudsgymnasiet som de lagt upp under dagen på deras facebooksida.
 
Visste ni att jag är uppväxt på en bondgård? Det var nära på att mina föräldrar köpte en stor grisfarm och skulle leva som grisuppfödare men istället nöjde de sig med hästar, kor, kaniner, katter och en hund. Jag skulle inte själv kunna tänka mig att bo på en gård men det var en kul plats att växa upp på med höskullar och närheten till naturen.
 
 
 
 
 
Bildkälla: Lillerudsgymnasiet

Tygfrossa

Det är skönt att äntligen få mer pengar på kontot jämfört med föräldrapenningen. Detta har i sin tur inneburit att jag inte kunnat låta bli att köpa tyger. Idag var jag inne på Ohlssons tyger och köpte på mig en del. Väntar även på tyger som ska komma med posten. Det börjar bli dags att sätta köpförbud för min del, men åh, vad mycket tyger jag har nu som jag kan sy barnkläder av.
 
Jag hittade ett nostalgityg, krambjörnarna som visades på tv när jag var liten. Av det tyget tänkte jag sy en tvådelad pyjamas till dottern. Även det vita tyget med nallar ska bli en tvådelad pyjamas.
 
Vilket tyg tyckte ni var finast från dagens shopping?
 
 
 
 
Jersey, hjärtan // Jersey krambjörnar // Jersey, paraply // Jersey, nallar //
Jersey, giraffer // Jersey, svart // rosa spetsband // lila mudd // rosa mudd
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam