Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Längtar till gymmet

Det har bara hunnit bli ett besök till gymmet än så länge i år och jag längtar faktiskt dit lite. Jag hade tänkt att gå en till två gånger i veckan men det har varit sjukdomar, vi har varit bortresta och tiden har inte räckt till. Nu när det börjar bli varmare ute och torrt på marken blir jag sugen på att gå ut och jogga men det är inte lika kul som att checka in på gymmet och träna upp de muskelgrupper som behöver bli starkare. Ryggen, magen, armarna och benen skulle definitivt behöva lite rejälare muskler då det blir mycket tunga lyft om dagarna. För att kroppen ska orka med och inte bli sliten är det alltid bra att träna och förebygga skador.
 
Favoritmaskinerna på gymmet är helt klart rodden och crosstrainer. Ett bra sätt att värma upp och komma igång. Om jag fick välja att ha en träningsmaskin i hemmet skulle det vara en crosstrainer. Det känns som en maskin som tränar upp konditionen samtidigt som den tar många muskelgrupper. Ställer man den framför en tv är det lätt att fokusera på annat och det blir inte alls lika långtråkigt. Jämfört med träningscykel rör kroppen sig mer och därför blir den mycket roligare tycker jag. Den ni ser på bilden finns att köpa på Medistore.se. 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam