Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sponsrad Video: Samsung Alpha Pick It Up

Vid årets slut kommer jag ha möjlighet att skaffa en ny mobil då jag haft min Samsung 3 4G i två år då, men jag har ännu inte kunnat bestämma mig om jag ska behålla den eller köpa en ny. Det lutar mot en Samsung Galaxy Alpha Copper Gold eftersom jag älskar koppar. Fördelen är en bättre kamera och lite bättre flyt i tekniken. Samtidigt är jag väldigt nöjd med min vita Samsung 3 4G, den passar mig väldigt bra i designen. Nackdelen är att 4G inte riktigt fungerar, tekniken krånglar och den har en tendens att låsa sig vid samtal och i display. Jag måste nog klämma och känna lite på en Samsung Galaxy Alpha för att se om det är mobilen för mig. Bättre kamera lockar, men det kostar också. Det är tur att jag har lite mer än två månader på mig att bestämma mig.
 
Just nu pågår tävlingen Pick it Up! där man har chansen att vinna en Samsung Galaxy Alpha. I några utvalda butiker har man bytt ut displaytelefonen mot en fungerande telefon och har man turen att svara när det ringer vinner man den. Tävlingen avslutas söndagen 12 oktober 2014.
 
 
 
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg. 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam