Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sök fram den perfekta julklappen

Första advent och första ljuset tänds idag. Imorgon är det 1 december och julkalendern drar igång. Julafton närmar sig med stormsteg. Det är bara 24 dagar kvar. Tycker ni att det kan vara svårt att hitta de rätta julklapparna ibland? Det borde inte vara så men jag tror att vi alla har stora krav på oss själva och vill att det ska bli perfekt.
 
Ett julklappstips är att söka på Hittajulklappar.se. Där kan ni välja vem det är till, ålder och prisklass för att få tips på bra julklappar ni kan handla. Det finns både saker och event, som "Modell för en dag" eller nageltorkare. Där kan man även hitta årets julklapp, aktivitetsarmbandet. Jag hade inte hört talas om aktivitetsarmband tidigare, men det verkar vara en bra julklapp till den aktiva. För den som gillar fart kan man ge bort en tur i en sportbil.
 
Jag är snart klar med årets julklappar vilket känns skönt. Vissa år är lättare än andra. Ibland kan man ha tur och nästan snubbla över den perfekta julklappen i butiken utan att man ens tänkt på det tidigare. Så var det för några år sedan då vi hittade en gigantisk ljuslykta som vi köpte till min mamma som älskar ljuslyktor. 
 
 
 
 
 
Bildkälla: okänd


Kommentarer:

Vilket bra tips! :)
Svar: Tack! Kul att du gillade det :)
Malin
2014-12-01 kl 10:44:26

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam