Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Välsmakande avtackning

Igår var det riktigt tårtkalas på jobbet med både smörgåstårta och gräddtårtor. Vi tackade av det team jag arbetat med i 1,5 år och samtidigt blev jag "avtackad" inför min föräldraledighet. Det känns tungt att ett så kompetent och roligt team inte kommer finnas kvar när jag kommer tillbaka. Otroligt mycket kunskap som går förlorad, men jag hoppas på att se dem snart igen. Det känns skönt att jag går hem från jobbet samtidigt även om det bara är tillfälligt. På fredag jobbar jag min sista dag, sedan går jag hem på föräldraledighet.
 
För att tacka för min tid tillsammans med teamet bjöd jag på två tårtor. Eftersom energin inte alltid är på topp på kvällarna blev det mycket färdigproducerat i form av Ekströms mousser och färdiga tårtbottnar, men vaniljkrämen försökte jag mig i alla fall på att göra själv. När det kommer till tårtbottnarna gör jag sällan egna eftersom de man köper är väldigt saftiga, goda och enkla att arbeta med.
 
 
 
 
 
 
 
Somrig jordgubb- och daimtårta
Vaniljtårtbotten
Vaniljkräm
Sylt
Grädde+krossad daim
Grädde
Färska jordgubbar
 
Mango-, passionsfrukt- och chokladtårta
Chokladtårtbotten
Mango- och passionsfruktmousse
Chokladmousse med crisp
Grädde
Passionsfrukt
Noblesse
 


Kommentarer:

Va fina dom blev. Jag har lärt dig allt jag kan;D Kram på dig
Svar: Tack! Ja :D Kram
Malin
2014-05-28 kl 22:41:02
mamma
Åhh, vad goda dom ser ut!!
Svar: Tack :D
Malin
2014-05-30 kl 17:03:40
Karin

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam