Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sponsrad video: adidas – ZX Legacy

I flera år har jag sagt att jag aldrig skulle kunna få för mig att ta på mig träningskläder, knyta på mig löpskorna och ge mig ut på en löprunda men efter att jag var med på VårRuset förra året fick jag mersmak och det blev några rundor förra sommaren. Nu när det börjar bli fint väder, solen skiner och naturen är grön och fin blir jag faktiskt sugen på att springa. Kanske är det just för att jag vet att det inte är aktuellt med magen eller kanske har jag faktiskt insett hur härligt det är att springa.
 
Eftersom löpskorna får stå på hyllan några månader till kikar jag istället på sneakers som kan vara bekväma då det kommer bli en del promenader med vagnen. Om man gillar en lätt sko med mycket personlighet så har Adidas lanserat den nya skokollektion ZX Flux. Skorna finns att köpa på Stadium. Min favorit i den nya kollektionen är den korallröda skon. Vilken tycker ni mest om?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg.
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam