Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

15 månaders ledighet

Idag är det första dagen på min semester/föräldraledighet. Det har nog inte riktigt sjunkit in än att jag kommer gå tillbaka till arbetet eller ställa något alarm de närmaste 15 månaderna. Inte för att det kommer innebära vila och sovmorgnar, men det kommer verkligen bli en omställning. Det längsta jag varit ledig i sträck har varit sommarloven, cirka tre månader, så det känns lite nervöst.
 
Jag hoppas på att kunna ägna lite mer tid till bloggen, men jag tar det lite som det kommer. Är tacksam över alla ni som hänger kvar och fortfarande tycker att det är kul att läsa min blogg. Ni har varit väldigt tålmodiga. Kanske kommer det finnas tid över till videobloggar, goda recept och mer selfies. Nu måste jag ju börja laga mer mat än vanligt och jag gissar på att det blir en del bakning i väntan på att hon tittar ut.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Hej jag har börjat blogga på min gamla blogg igen, kolla in :D Shettisdrottning.blogg.se. Kram :D
Svar: Okej :)
Malin
2014-05-31 kl 16:53:31
Det kommer bli så bra Malin! :)
Svar: Jag hoppas det :)
Malin
2014-06-01 kl 14:00:30
Tack för gulligt hej då-meddelande på jobbmejlen! Hoppas på att få läsa lite här och att du kommer och hälsar på med lilla prinsessan i höst! :-)
Svar: Kul att du kikade in på bloggen :)
Malin
2014-06-02 kl 08:25:36
Carin Ö
vad spännande! :)
Svar: Ja :D
Malin
2014-06-03 kl 09:59:14

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam