Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Ställ fram klockan och njut

God morgon ♥
 
Då var det söndag och ännu en härlig vårdag. Glöm inte att ställa fram klockan en timme då vi nu går över till sommartid. Sommaren närmar sig stormsteg. Så härligt!
 
Jag börjar dagen med att testa ett nytt smoothierecept, banan- och melonsmoothie. När vi var i affären igår köpte jag på mig massor med frukt vilket innebär att jag kan teseta massor med goda kombinationer. Om man inte hinner äta någon frukost utan måste ta med sig är den här smoothien ett bra alternativ. Den är riktigt mättande och uppiggande.
 
Jag ska försöka få upp Michael ur sängen nu. Vi ska åka och titta på en spjälsäng. Har lyckats hitta en spjälsäng precis med de funktioner och det utseende jag letat efter till ett bra pris. Hoppas nu bara att den är lika bra i verkligheten.
 
 
 
 
 
 
 
Banan- och melonsmoothie 1 glas
1 banan
3 skivor honungsmelon
1 dl äpplejuice
 
1. Skala och skiva upp banan och melon i mindre bitar.
2. Mixa samtliga ingredienser till en slät smoothie.
 
 

Morgon har frukt i mun

God morgon ♥
 
Det kändes som jag kunde sova bort hela morgonen om bara katten hade tillåtit mig att göra det, något som är ovanligt nuförtiden då jag brukar vakna runt sjutiden. För att vara säker på en bra start på denna soliga och härliga helg mixade jag ihop en smoothie som blev riktigt god, så god att jag lyxade till det med två glas, och en ugnsvarm surdegsfralla med ost. Nu är jag redo för allt som den här helgen har att erbjuda!
 
 
 
 
 
 
 
Päron-hallon-mangosmoothie 1 glas
2 dl MER päron
0,5 dl frysta hallon
0,25 dl fryst mango
Några droppar lime
 
Mixa samtliga ingredienser till en slät smoothie och häll upp i ett glas.
 
 

Tillpiffad och redo för helg

Det var längesen jag sminkade mig känns det som, men nu är det fredag så då har jag plockat fram linserna och sminket. 3D-glasögonen åker på för denna fredagskväll spenderas på SF bio för att se nya filmen Captain America: The Winter Soldier. Recension på filmen kommer upp lite senare.
 
 
 
 
 
 
 
Aktuella filmer i både vanligt och 3D-format. Stort utbud. Trevlig och serviceinriktad personal. Goda snacks. Specialplatser för den som vill kosta på lite extra och sitta bekvämare.
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam