Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Rosa drömmar i spjälsängen

Dagarna går och trots att jag vid upprepade gånger försökt sätta mig vid datorn har jag inte lyckats ta mig hela vägen dit, förrän nu. Jag vill tacka för alla vackra presenter Alexis fått! Vår lilla tjej är redan bortskämd med en garderob större än min egen. Vi kommer inte behöva köpa kläder under hela hennes första levnadsår, men det kommer inte hindra mig från att köpa mer eftersom det finns mycket sött i butikerna.
 
Förra veckan fick vi ett paket att hämta ut på posten. Det visade sig vara mina släktingar ifrån Sundsvall på pappas sida släkten som skickat detta vackra lapptäcke och en body till Alexis som de sytt. Jag har önskat mig ett lapptäcke och därför blev jag överlycklig när vi fick detta. Det är det vackraste lapptäcke jag någon sett! Väldigt vackra tyger som de använt.
 
Spjälsängsskyddet har mamma klätt om med ett sött tyg som hon hade kvar sedan jag var liten. Det gjorde att den blev betydligt sötare än hur det såg ut från början. Hon har även sytt påslakan, örngott och lakan till säng och barnvagn. Eftersom jag själv inte syr, stickar eller virkar är jag tacksam över alla de saker som nära och kära skapat åt Alexis.
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam